Νέα Ερυθραία

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Μέτρηση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου και  αξιολόγηση φυσικής κατάστασης.
Η συστηματική Φυσική Δραστηριότητα αποτελεί πλέον μέρος μίας παγκόσμιας αντίληψης και γι’ αυτό άνθρωποι όλων των ηλικιών αρχίζουν να συμμετέχουν σε ομάδες άσκησης για να πετύχουν ΣΤΟΧΟΥΣ!
Ο δικός σας στόχος μπορεί να είναι να χάσετε βάρος, να βελτιώσετε την αντοχή σας, να αυξήσετε τη μυϊκή ισχύ ή απλά να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα!
Ο έλεγχος του μεταβολισμού και της κάρδιο- αναπνευστικής ικανότητας, παρέχει μία κατανοητή και λεπτομερή εικόνα της γενικότερης φυσικής σας κατάστασης.

VO2 max

Η VO2 max, είναι η μέγιστη δυνατότητα μεταφοράς και κατανάλωσης οξυγόνου του οργανισμού, κατά τη διάρκεια άσκησης αυξανόμενης έντασης. Η υψηλότερη τιμή που επιτυγχάνεται κατά το πρωτόκολλο άσκησης, χρησιμοποιείται στη συνέχεια για την αξιολόγηση της αντοχής αθλητών, τον προσδιορισμό του επιπέδου Φυσικής Κατάστασης μη αθλητών και την κατανόηση παραγόντων που μπορεί να περιορίζουν την ικανότητα μη αθλητών (πνέυμονες, καρδιά κα).

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

Το να έχουμε δεδομένα για την αξιολόγηση φυσικής κατάστασης είναι ουσιώδες προκειμένου να παρέχουμε με ακρίβεια ατομικά προγράμματα προπόνησης και προγράμματα ελέγχου του Σωματικού Βάρους. Η προπόνηση στη σωστή ένταση και διάρκεια είναι απόλυτα απαραίτητη για την γρήγορη επίτευξη των ατομικών στόχων. Εφόσον έχετε τα δεδομένα από την VO2 max (Μέγιστη Πρόσληψη Οξυγόνου) και τις ατομικές ζώνες προπόνησης (καύσης λίπους, αντοχής, διαλλειματικής προπόνησης κα), θα μπορείτε πλέον να αναπτύξετε ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης.

VO2 max: Πως μπορέιτε να το μετρήσετε?

Η μέτρηση του VO2 max είναι μία πολύ απλή διαδικασία. Εκτελείτε ένα τεστ διαβαθμιζόμενης έντασης, στο οποίο η ένταση της άσκησης αυξάνεται σταδιακά μέχρι να επιτευχθεί η μέγιστη προσπάθεια.
Εκτελείτε ένα πρόγραμμα άσκησης σε εργοποδήλατο, ενώ αναπνέεται σε μία άνετη μάσκα μέχρι να πετύχετε την μέγιστη προσπάθεια.

Έλεγχος Βάρους

Κλινική Διατροφή

Αθλητική Διατροφή

Εγκυμοσύνη - Οικογένεια

Αισθάνεστε έτοιμοι;

Είναι ευκαιρία να βελτιώσουμε τον τρόπο διατροφής σας, Επικοινωνήστε για να κλείσουμε ένα ραντεβού.