Εγκυμοσύνη

Η πιό όμορφη στιγμή στη ζωή της γυναίκας, η εγκυμοσύνη, γίνεται συχνά και η αφορμή για να υπερκαταναλώσει δίχως τύψεις πολλές παραπάνω θερμίδες απ ότι χρειάζεται.

Το αυξημένο βάρος πριν ή και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχει πλέον αποδειχθεί επιστημονικά ότι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τόσο την έγκυο όσο και το έμβρυο.

Γι αυτό η τόσο σημαντική σας απόφαση να δεν θα πρέπει να συνοδεύεται από την παραδοχή ότι «τρώμε γα δύο» αλλά ότι …τρώμε όλα όσα χρειάζεται προκειμένου αυτός ο νέος αναπτυσόμενος οργανισμός να του παρέχετε όσα πραγματικά χρειάζεται.

Η αύξηση του βάρους κατά την εγκυμοσύνη θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη και η διατροφή θα πρέπει να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά για την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου.

Παιδί

Γνωρίζοντας τα πρωτεία που κατέχει η χώρα μας στην παιδική παχυσαρκία καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητας της σωστής διατροφής στους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας! Επειδή αγαπάμε τα παιδιά μας θέλουμε να τους προσφέρουμε ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για την μετέπειτα ζωή τους! Γνωρίζουμαι πλέον ότι το αυξημένο βάρος στην παιδική ηλικία αυξάνει τις πιθανότητες για αυξημένο βάρος στην ενήλικη ζωή. Οπότε η σωστή εκπαίδευση πάνω στη διατροφή είναι απαραίτητη και αξίζει να την προσφέρουμε στα παιδιά μας! Η εκπαίδευση γίνεται με μέσα που ταιριάζουν στους μικρόυς μας φίλους και μέσα από το παιχνίδι και την ευχάριστη συζήτηση αποσκοπούμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα.

Οικογένεια

Με γνώμονα ότι ο γονιός αποτελεί διατροφικό πρότυπο στα παιδιά του αλλά και ότι η σωστή διατροφή αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για κάθε παιδί, στόχος μας είναι  μέσω οικογενειακών συνεδριών να βελτιώσουμε τις διατροφικές συνήθειες της οικογένειας. Μία καλύτερη υγεία και ευεξία για γονείς και παιδιά αλλά και η διατροφή ως μέσο πρόληψης ασθενειών αποτελούν βασικούς στόχους της δουλειάς μας.

Εργαλεία

Αισθάνεστε έτοιμοι;

Είναι ευκαιρία να βελτιώσουμε τον τρόπο διατροφής σας, Επικοινωνήστε για να κλείσουμε ένα ραντεβού.