Η παχυσαρκία αποτελεί μία σύγχρονη μάστιγα η οποία μαστίζει την χώρα μας καταλαμβάνοντας υψηλή θέση σε παγκόσμια κατάταξη. Οι διατροφικές διαταραχές με πιο διαδεδομένες την ανορεξία και την βουλιμία έχουν πάρει τη μορφή μάστιγας τα τελευταία χρόνια. Όλα τα παραπάνω σε συνδιασμό με την κακή ποιότητα της τροφής που συναντάμε σε εστιατόρια πρόχειρου φαγητού έχουν κάνει την σωστή διατροφική εκπάιδευση απαραίτητη σε όλους μας.

Ο έλεγχος βάρους πρέπει να μας απασχολεί όλους. Η διατήρηση ενός υγειούς σωματικού βάρους πρέπει να γίνει τρόπος ζωής. Η διατροφή λοιπόν δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν μάι «δύσκολη» απόφαση η οποία συνοδεύεται από στερήσεις και περιορισμούς. Είναι πλεόν απόλυτα σαφές ότι η σωστή διατροφή δεν είναι άλλη από την υγειινή και ισορροπημένη διατροφή.

Συνεπώς, στόχος μου είναι η εκπαίδευση πάνω στα σύχγρονα διατροφικά πρότυπα, στις αρχές της Μεσογειακής Διατροφής ανάλλογα με τις ιδιαιτερότητες του καθένα. Σκοπός μου είναι ο καθένας που θα με επισκεφθεί να μάθει να τρώει σωστά, να βετριώσει τα «λάθη» και τις «κακές» συνήθειες οι οποίες τον οδηγούσαν σε ένα αρύθμιστο σωματικό βάρος και έτσι να αποκτήσει μία καλύτερη υγεία, περισσότερη ευεξία και μεγαλύετρη αυτοπεποίθηση.

Εργαλεία

Αισθάνεστε έτοιμοι;

Είναι ευκαιρία να βελτιώσουμε τον τρόπο διατροφής σας, Επικοινωνήστε για να κλείσουμε ένα ραντεβού.